Våra behandlingar

Hos oss på TiPi Hud & Fot är det alltid du som kund som står i centrum.
Vi har ett brett sortiment av behandlingar, som vi gärna anpassar efter dina önskemål och behov.

Ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandling klassisk 60 min.640:-
Den klassiska ansiktsbehandlingen som passar alla! I behandlingen får din hud rengöring, peeling, porrengöring, brynplock, hudanalys, massage av ansikte och nacke, mask samt avslutande ansiktskräm.

Ansiktsbehandling Lyx 120 min.
1295:-
Den lyxigare varianten! Inleds med avslappnande massage för hela kroppen. Därefter vårdas ditt ansikte med en klassisk ansiktsbehandling. Händer och ärmar skrubbas med peeling som följs upp med en mjukgörande härligt doftande kräm.

Ansiktsbehandling AHA 90 min785:-
Aha penetrerar djupare i huden och har en mycket positiv effekt på pigmentering, orenheter men även passande för en hud som är i behov av extra lyster! I behandlingen får din hud rengöring, enzympeeling, porrengöring, aha-pensling, brynplock, hudanalys, massage av ansikte & nacke, mask samt avslutande ansiktskräm.

Ansiktsbehandling AHA 40 min450:-
En effektiv behandling. Ger fin lyster och en jämnare hudstruktur. Minskar pigmentering och orenheter. Rekomenderas att göra som en kur, 1 ggr./veckan, 6-12 behandlingar, samt användning av produkt-rekomendationen för din hud, för bästa resultat. I behandlingen får din hud rengöring, enzympeeling, aha-pensling, mask samt avslutande kräm. Gå på 6 behandlingar, betala endast för 5.

Ansiktsbehandling Anti-age 90 min     1095:-
En behaglig behandling med Nimues mest aktiva anti-age produkter. Boostar din hud med fukt! Din hud får rengöring, peeling, porrengöring, fruktsyra, brynplock, hudanalys, massage av ansikte & nacke, fuktboost och lyxig anti-age mask. Under tiden masken verkar får händer/ärmar peeling och skön massage.

Fransar & bryn.   separat/i ansiktsbeh.

Frans och brynfärg inkl. plockning360:-/220:-
Frans eller brynfärg inkl. plockning250:-/190:-
Brynformning (plockning el. vaxning)195:-

Shellac med lätt manikyr470:-
Lätt manikyr för att få nageln fin. Lackningen görs på din egna nagel med Shellac, som härdas i UV-lampa, alltså ingen torktid. Ett högglansigt utseende och väldigt tåliga naglar. Håller 14-21 dagar. Färgen flagnar inte av. En utväxt nerifrån nagelbandet börjar synas efter några veckor. Kan avlägsnas på salongen och kostar 50 kr.

Massage & kroppsbehandlingar

Massage ansikte, dekolletage & nacke 15 min.*230:-

Massage 60 / 30 min. *   
Kom ner i varv med en avslappnande massage.
640:-/395:-

Hot stone massage 60/30 min.    680:-/440:-
Massage med varma lavastenar.
En avslappnande behandling där varma lavastenar hjälper till att mjuka upp stela muskler och leder. Rekommenderas att göra under höst/vinterhalvåret. Passande för bl.a reumatiker.

Ryggbehandling 60 min.650:-
En avslappnande och djuprengörande behandling för din rygg. I behandlingen får din rygg rengöring, peeling, porrengöring, aha-pensling, massage samt mask. Du får även en skön nack och huvudmassage under behandlingen.

Kroppspeeling 45 min.495:-
Kroppen skrubbas med en sockerkorns peeling som avlägsnar döda hudceller och ökar cirkulationen. Följs upp med en lätt insmorningsmassage.

Fotvård

Medicinsk fotvård inkl. fotmassage560:-
Detta är en välgörande behandling för dig som önskar få piggare fötter! Naglarna blir klippta och hälarna filade. Du får även hjälp om du besväras av ex. liktornar, nageltrång, färhårdnader eller om du är diabetiker.

Medicinsk fotvård inkl. underbensmassage700:-
Samma som ovanstående fast med extra massage för underbenen, som hjälper till att få igång cirkulation i fötter och ben. Behandlingen är särskilt uppskattad av idrottare, äldre och gravida.

Fot eller underbensmassage inkl. fotbad360:-
Behandlingen börjar med ett avkopplande fotbad, därefter en välgörande fot eller underbensmassage. För dig som vill få en skön stunds avkoppling.

Fotvård/friskvård *700:-
Denna behandling är speciellt framtagen för att vara godkänd som friskvård. Det är en välgörande behandling som vårdar och underhåller dina fötter. Skön fotmassage ingår.

Medicinsk fotvård mini360:-
En fotvårdsbehandling för dig som önskar få hjälp med nagelklippning eller något enstaka problem som t.ex. nageltrång eller liktorn.

Pedikyr inkl. lackning720:-
Behandlingen inleds med ett skönt fotbad, tånaglarna klipps, poleras, filas och lackas. Behandlingen avslutas med en avslappnande fotmassage.

Vårtbehandling340:-
Ett mjukgörande fotbad följs upp med vårtbehandling.

Tillägg i fotbehandlingar
Lackning av tånaglar                  60:-
Spange           100:-/st

Frysning av vårtor        150:-/st

Vaxning

Hela ben                                          625:-
Hela ben inkl. bikinilinje              660:-
Underben                                          370:-
Underben inkl. bikinilinje             460:-
Bikinilinje                                          270:-
Underarmar/Hela armar                 270:-/380:
Armhålor                                             250:-
Rygg - pris från                                   370:-
Bröst och mage - pris från                 420:-
Ansikte - pris från                              195:-
Ansikte i samband m. ansiktsbehandling140:-

* Godkänd som friskvård

Regler/Policy: Av/ombokningar som når oss mindre än 24 h. innan den bokade tiden, debiteras med hela behandlingsbeloppet. Av/ombokningar göres via telefon/telefonsvarare eller mejl, dygnet runt, eller ett besök. Tack för visad hänsyn.