INFUZION - skinbooster

Reducera fina linjer/rynkor skonsamt utan ingrepp eller nålar!

Detta är en intensivt djupgående fuktbehandling med en jontofores-maskin där huden får en fantastisk fräschör och en jämnare hudstruktur. Resultatet håller i upp till 6 månader. Behandlingen är en naturlig process för huden och därmed får man ett naturligt resultat.

Vad du kan förvänta dig av behandlingen:

  • En given behandling för en torr hud, då din hud blir fullständigt mättad med fukt
  •  En välmående hud
  • Smärtfritt 
  • Reducerar fina linjer och mindre rynkor
  •  Huden känns fräsch och får en fin lyster
  •  En jämnare hudstruktur
  •  Balanserar och dämpar rosacea hudsjukdom

Före och efter bilder finns längst ner på sidan..

Med hjälp av galvanisk ström (ofarlig) slussas steril hyaluronsyra (fukt) 3 mm. ner i huden, till dermis, vårt understa hudlager. Därmed fylls fina linjer och mindre rynkor ut i en naturlig process. Hyaluronsyra är ett kroppseget ämne som vi redan har i vår hud dvs. fukt. Ju äldre vi blir desto mer fukt förlorar huden och bl.a. rynkor uppstår. Metoden heter jontofores och har funnits sedan 60-talet. Det är välbeprövat, säkert och smärtfritt. Jontofores har utvecklats kraftigt under de senaste åren och man kan idag få ett mycket tydligare resultat på ett smidigt och säkert sätt.

Det krävs 3 behandlingar, en gång i veckan. Med andra ord är din hud färdigbehandlad efter 3 veckor. Resultat direkt.

Hur en behandling går till

Huden rengörs noga med rengöring, peeling och aha-pensling (tillval). Därefter slussar man ner fukt i huden med hjälp av galvanisk ström. Efter ca. 60 min. är behandlingen färdig och huden smörjs in med en kraftfull, näringsrik kräm. I enstaka fall kan en anad rodnad/svullnad uppstå direkt efter behandlingen som försvinner inom 1-2 timmar och kan sminkas över.
Vill du underhålla resultatet gör du endast 1 st. behandling efter 5-6 månader.

Priser

En kur - 3 behandlingar - 5500 kr.
1 underhållsbehandling efter 5-6 månader - 1900 kr.
Alternativ: tillägg med aha-syra:
En kur- 3 behandlingar - 5.900 kr.
1 underhållsbehandling - 2000 kr.

Underhållsbehandlingen är givetvis frivillig. Efter ca. 6 månader har huden absorberat fukten och det rekommenderas att man gör en påfyllnadsbehandling om man vill underhålla resultatet.


Infuzion kan med fördel göras i kombination med microneedling. Microneedling behandlar bl.a. pigmentering, rynkor/linjer och ärrvävnad. Du kan läsa mer om microneedling under fliken, behandlingar → microneedling.
Kontakta Camilla för bokning.